Stuur eens ‘vooruitnodiging’?!

Communie en lentefeesten, huwelijken, verjaardagen, … heel wat feesten kunnen begrijpelijk niet doorgaan ten gevolge van het coronavirus. Maar dat maakt de teleurstelling natuurlijk niet minder. Voor ons is het ook even wennen. Met onze online kaartjeswinkel - ditzijnkaartjes.be - is het deze periode normaal van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat communie- en lentefeestkaartjes: bestellingen opnemen, ontwerpen, laten drukken, verzenden, … De drukste periode van het jaar. En nu … niets. Maar we wilden niet bij de pakken blijven zitten! En hadden ook wat tijd over om iets uit te werken:-)

Met een ‘vooruitnodiging’ kan je al een leuk kaartje sturen naar diegene die je zou uitnodigen voor je feestje. Je laat ze zo weten dat het feestje er zeker nog komt, maar ze gewoon wat geduld moeten hebben. Je verspreidt hiermee een positieve boodschap. Je geeft je vrienden en familie een vooruitzicht op een super feest! En in deze virtuele tijden is het bovendien leuk om eens een fysiek kaartje in je brievenbus te vinden. En schrijf er gerust nog een mooie boodschap bij als je wil …

Kan jouw feest niet doorgaan? Laat het ons weten en we bezorgen je gratis 10 kaartjes!* Dus wat houdt je nog tegen?

 

Bart Mels
ditzijnkaartjes.be

 

 * 10 gratis kaartjes per Belgisch postadres en zolang de voorraad strekt.
Wil je er meer? Dat kan zeker. Je betaalt 5,7 euro verzendkosten en dan € 1 per 10 extra kaartjes. Geen envelopen inbegrepen. Je kan ze  gerustals postkaart zonder enveloppen verzenden.

 

 

Bestellen

Bestel hier je kaartjes. Indien je slechts 10 kaartjes  bestelt, sturen we die gratis op. Wil je er meer, bezorgen we je eerst nog een betalingsverzoek.

We maken gebruik van  cookies. Sommige voor een goede werking van onze website. Andere om ons websiteverkeer te analyseren.
Alle info hieromtrent kan je terugvinden in onze  Privacy- en Cookiebeleid.