Stuur een mailtje met het aantal kaartjes en welke ontwerp of geef alles door via het bestelformulier . We maken een betalingsverzoek op. Zodra deze is betaald versturen we de kaartjes. Of je kan ze ook komen ophalen. We zorgen dan dat de kaartjes klaar liggen en je betaalt gewoon cash.

GEPERSONALISEERDE FOTOKAARTEN

Je stuurt gewoon een mailtje welk kaartje je wenst. Stuur hierbij ook een foto('s). Wens je een tekst op de achterzijde, kan je die ook gewoon doorgeven in je mailtje. Je kan  dit ook alles eenvoudig versturen via het bestelformulier. We sturen je vervolgens een digitaal proefdrukje alvorens te drukken. Na goedkeuring van het ontwerp sturen we je een betalingsverzoek op. Zodra deze is betaald, worden de kaartjes gedrukt en verzonden. Betaling bij afhaling (contant) kan ook, indien dit zo is afgesproken. Er worden echter geen kaartjes met de post verzonden indien de betaling niet ontvangen is.

Twijfel je of je foto wel in het ontwerp past? Vraag gerust vrijblijvend advies aan ons.

Wil je graag iets wijzigen aan het ontwerp of wil je een kaartje op maat, vraag vrijblijvend een prijsofferte.

We maken gebruik van  cookies. Sommige voor een goede werking van onze website. Andere om ons websiteverkeer te analyseren.
Alle info hieromtrent kan je terugvinden in onze  Privacy- en Cookiebeleid.