Geboortekaartje bestellen

Hoe werkt een bestelling van een geboortekaart?

Via het bestelformulier kan je alles doorgeven of stuur een mailtje met de  info over welk kaartje je graag wenst. Op basis hiervan maken we een vrijblijvende offerte op. Wanneer je die goedkeurt, samen met onze algemene voorwaarden, gaan we aan de slag met het ontwerp.

Wanneer mijn geboortekaartje bestellen?

Hoe vroeger je er bij bent hoe meer tijd we natuurlijk hebben om aan je wensen te voldoen.  Voor een geboortekaart hebben we graag het kaartje drukklaar enkele weken voor de uitgerekende datum.
Geen paniek als je wat later op zoek bent gegaan naar je droomkaartje. Met enige spoed kunnen we veel oplossen.

Je kindje is geboren!

Na de geboorte contacteer je ons met een SMS. Een SMS-je of een begeleidend mailtje (nooit enkel mail!) heeft als voordeel dat  fouten met de schrijfwijze of getallen zeker worden vermeden. Bovendien mag je die SMS ook buiten de 'kantooruren', op zon- en feestdagen versturen.
Geef je de ontbrekende gegevens van de kaart door voor 12u 's ochtends, dan zijn de geboortekaartjes normaal dezelfde dag klaar. Ontvangen we de gegevens na 12u, dan kan het zijn dat ze pas klaar zijn de volgende dag tegen de middag.

Zon- en feestdagen wordt er niet geleverd.


Levering/afhalen

Je komt de geboortekaartjes zelf bij ons ophalen. Heb je de gegevens voor 12u doorgegeven, dan kan je normaal alles dezelfde dag tegen de avond komen ophalen na een seintje van ons. Heb je zelf voor een drukker in de buurt gekozen, kan je ook daar je bestelling afhalen na een seintje van ons. Wanneer hangt dan natuurlijk af van je eigen drukker.
Kan je de geboortekaartjes niet komen ophalen, dan versturen we ze met taxipost. We kunnen ook je kaartjes aangetekend verzenden. Doorgaans ontvang je de kaartjes de dag na afwerking.
Weet ook dat we voor slechts 10 euro extra je een digitale versie van je kaart bezorgen die je dezelfde dag via mail, facebook, ... kan versturen. Wordt bovendien je kindje op een vrijdagavond of zaterdag geboren, krijg je de digitale versie zelfs gratis bezorgd! Verzending op zaterdag of vrijdag zal sowieso maar maandag toekomen. Ophalen kan natuurlijk ook altijd op die dagen, indien je je kaartjes toch vroeger wil.

Betaling

Na goedkeuring van de kaart sturen we je een factuur op voor de ontwerpkosten / drukkosten. Deze factuur betaal je via overschrijving op onze bankrekening.

Betaling bij afhaling (contant) kan ook, indien dit zo afgesproken is. Er worden echter geen kaartjes met de post verzonden indien de betaling niet ontvangen is.

We maken gebruik van  cookies. Sommige voor een goede werking van onze website. Andere om ons websiteverkeer te analyseren.
Alle info hieromtrent kan je terugvinden in onze  Privacy- en Cookiebeleid.