Onze ontwerpen komen super tot hun recht op de traditionele 300 gr. maco. Maar ook inzake druktechnieken, speciale papieren, afwerkingen, ... staat de tijd niet stil.  Wil je van jou kaartjes iets extra speciaal maken, ontdek dan hier enkel fantastische technieken en wondermooie papieren.

Wel zijn er nog een aantal beperkingen om het overzichtelijk en betaalbaar te houden: 
- slechts 2 formaten (A6 en vierkant groot)
- vaste aantallen (50, 75, 100 of meer)
- je kan hier niet verschillende ontwerpen optellen ( dus 2 x 50 stuks is niet prijs 100 stuks zoals bij standaardpapier, maar prijs 50 stuks + prijs 50 stuks)

MAAR indien je toch wil afwijken van bovenstaande beperkingen, kunnen we altijd de mogelijkheden bekijken en je een vrijblijvende offerte bezorgen.

 FORMAAT A6

AANTAL 50 75 100
CATEGORIE A € 90 € 120 € 140
CATEGORIE B € 100 € 125 € 130
CATEGORIE C € 105 € 130 € 135
CATEGORIE D € 150 € 160 € 170

 

 

 

 

 

FORMAAT VIERKANT GROOT

AANTAL 50 75 100
CATEGORIE A € 100 € 135 € 160
CATEGORIE B € 120 € 145 € 150
CATEGORIE C € 125 € 150 € 155
CATEGORIE D € 170 € 180 € 190

 

 

 

 

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

 

CATEGORIE A
- 300 gram maco (standaard)
- 260 gr. enkelzijdig fluo oranje

CATEGORIE B
- 400 gram  maco

CATEGORIE C
- 400 gr. mat met dubbelzijdig mat of blinkend laminaat
- 300 gr. sulfaatkarton enkelzijdig mat of blinkend laminaat

CATEGORIE C
- 250 gr. Silverstar
- 300 gr. mat inktkleur goud
- 400 gr. mat met dubbelzijdig soft feel laminaat

 

UITLEG PAPIERSOORTEN EN AFWERKING

CATEGORIE A
260 gr. enkelzijdig fluo oranje
Een iets ruwer papier. Geeft heel mooie drukkleuren op de witte zijden. De andere zijde is fluo oranje. Die laten we onbedrukt of bedrukken we enkel met tekst.

CATEGORIE B
400 gr. mat maco
Een gladde papiersoort met matte toplaag. Zelfde soort papier als het traditionele maar iets dikker.

CATEGORIE C
400 gr. mat met dubbelzijdig mat of blinkend laminaat
Een gladde papiersoort met matte toplaag. Zelfde soort papier als het traditionele maar iets dikker. 
Hier wordt de kaart aan beide zijden afgewerkt met een laminaat. Een glanzende laminaat intensiveert de kleuren van de bedrukking en het bedrukte materiaal en laat ze helderder lijken. De matte laminaat verzacht de kleuren van de bedrukking. Een streling voor het oog.

300 gr. sulfaatkarton enkelzijdig mat of blinkend laminaat
Houtvrij enkelzijdig sulfaatkarton: een massieve kartonsoort met op de buitenzijde een laminaat. De binnenzijde is mat en iets ruwer en daardoor perfect beschrijfbaar. Denk hierbij aan de traditionele postkaart.

Een glanzende laminaat intensiveert de kleuren van de bedrukking en het bedrukte materiaal en laat ze helderder lijken. De matte laminaat verzacht de kleuren van de bedrukking. Een streling voor het oog.

CATEGORIE D
250 gr. Silverstar
Een papiersoort met een metallic-achtige, zilver-hoogglanzende voorkant. Die laten we onbedrukt of bedrukken we enkel met tekst. De achterkant is een witte, mat gestreken achterkant. Ideaal voor een foto op te drukken.

300 gr. mat inktkleur goud
Een gladde papiersoort met matte toplaag. Zelfde soort papier als het traditionele.
Hier ziet het speciale in de extra inktkleur. Drukkleuren worden samengesteld uit vier basiskleuren Cyan (lichtblauw), Magenta (roos), Yellow (geel) en Key (zwart). In dit drukprocédé wordt voorzien in een extra inkt: goud. De kleur heeft een kleurwaarde van 100%. Het goud wordt niet samengesteld door de andere vier te combineren. Het heeft dus als doel volle vlakken te kleuren en wordt niet gebruikt voor kleurverloop, slagschaduwen, transparanties .…

Er zijn enkele kaartjes waarbij je duidelijk vlakken goud ziet. Bij gewoon digitale druk proberen we de goudkleur te benaderen. In deze druktechniek wordt dit echt goudkleurig.

400 gr. mat met dubbelzijdig soft feel laminaat
Een gladde papiersoort met matte toplaag. Zelfde soort papier als het traditionele maar iets dikker.
Hier wordt de kaart aan dubbelzijdig afgewerkt met een exclusieve laminaat. De soft feel laminaat voelt zijdezacht en is bovendien ook een streling voor het oog. Het effect zijn zacht en diepe van kleuren. Je voelt en ziet hier het uitzonderlijke.

We maken gebruik van  cookies. Sommige voor een goede werking van onze website. Andere om ons websiteverkeer te analyseren.
Alle info hieromtrent kan je terugvinden in onze  Privacy- en Cookiebeleid.