Hoe werkt een bestelling van communiekaartjes of lentefeestkaartjes?

Je stuurt gewoon een mailtje welk kaartje je wenst. Stuur hierbij ook een foto('s). Vergeet ook datum van de communie of het lentefeest en de naam van je kind niet. Of je kan ook via het bestelformulier alles doorgeven.

We vragen wel minimum 20 kaartjes af te nemen, anders wordt de stukprijs te hoog. Het gaat hierbij om het totaal aantal kaartjes. Je kan immers verschillende ontwerpen bestellen. Bijvoorbeeld 2 keer 15 stuks of 3 keer 20 stuks. We rekenen hier enkel een vaste kost van € 10 per extra versie. Het totaal aantal kaartjes bepaalt de prijscategorie.

Twijfel je of je foto wel in het ontwerp past? Vraag gerust vrijblijvend advies aan ons.

Wil je graag iets wijzigen aan het ontwerp of wil je een kaartje op maat, vraag vrijblijvend een prijsofferte.

Wanneer mijn communiekaartjes of lentefeestkaartjes bestellen?

Hoe vroeger je er bij bent hoe meer tijd we natuurlijk hebben om aan je wensen te voldoen.  Voor een communiekaart of lentefeestkaart stellen we voor deze toch drukklaar te hebben een 10 à 14 dagen voor de communie. Wens je een uitnodiging, hou er dan rekening mee dat je deze tijdig moet kunnen verzenden.
Geen paniek als je wat later op zoek bent gegaan naar je droomkaartje. Met enige spoed kunnen we veel oplossen.

Betaling en levering

Na goedkeuring van de kaart sturen we je een factuur op. Zodra deze is betaald, worden de kaartjes gedrukt en verzonden.

Betaling bij afhaling (contant) kan ook, indien dit zo is afgesproken. Er worden echter geen kaartjes met de post verzonden indien de betaling niet ontvangen is.

We maken gebruik van  cookies. Sommige voor een goede werking van onze website. Andere om ons websiteverkeer te analyseren.
Alle info hieromtrent kan je terugvinden in onze  Privacy- en Cookiebeleid.