logotype
  • Nieuwe collectie ABSOLUUT
  • Libelle

Hoofdmenu

Volg ons ...

Communiekaartjes en lentefeestkaartjes 2014

februari 10, 2014

We presenteren ook dit jaar een volledig nieuwe collectie communie- en lentefeestkaartjes. Nieuwe kleuren, originele motieven, vreemde achtergronden …
We geven er een opvallende en creatieve lap op en proberen zo trendsetter te blijven in de originele communie- en lentefeestkaartjes.

De collectie heeft vele inspiratiebronnen, maar het algemene uitgangspunt is: recht uit de boekjes! Een communie of lentefeest is toch wel iets bijzonder. Daarom willen we alle kleine sterren als een echt model presenteren. Hippe, grappige, stoere, zachte … kaartjes als een leuk en uniek aandenken aan een super speciale dag.

Ontdek de reeks Cities to be!: De 10 steden, die je volgens the Lonely Planet moet bezoeken in 2014, worden op een speciale manier verwerkt in een kaartje. Vervolgens zetten we onze ‚Geek Bril’ af en doen ons hip ‚Strikje’ uit. We verlaten dus het stadsleven en trekken op safari naar de ‚Big Five’ … voor de wilde communiezieltjes.

Dit jaar zijn we nog meer fan van geometrische figuurtje en stevige kleuren. Tal van driehoekjes en rechthoekjes super leuk gecombineerd, zorgen voor opvallend mooie kaartjes.

Ook de coole skaterboy krijgt dit jaar een uitgelichte plaats in onze collectie: tal van stoere en hippe ontwerpen.

Tenslotte kunnen we nog een deel van de kaartjes onder de noemer ‚Flou Artistique’ plaatsen.  Ontwerpen die het best tot hun recht komen in combinatie met een beetje wazige, vage foto’s. Zacht, sprookjesachtig … voor een lieve prinses maar zeker ook voor de straffe prinsen.

Kortom, een heleboel kaartjes zoals je ze nergens anders vindt!

 

©  ditzijnkaartjes.be 2009-2018  webdesign by Dots & Colors