logotype
  • Nieuwe collectie ABSOLUUT
  • Libelle

Hoofdmenu

Volg ons ...

Lentefeest- en communiekaartjes 2016

januari 30, 2016

Het aftellen voor vele kindjes en ouders is begonnen! Binnen een tweetal maanden gaan de eerste communie- en lentefeesten van start. Vele mama’s en papa’s treffen volop voorbereidingen om er voor hun zoontje of dochter een superdag van te maken. Toffe kleedjes, lekker eten, leuke spelen, … en natuurlijk originele kaartjes als herinnering aan die unieke dag!

ditzijnkaartjes.be presenteert ook dit jaar nieuwe communie- en lentefeestkaartjes. Fijne figuurtjes, gekke motieven, vreemde invloeden …
Opvallend en creatief is de baseline van ditzijnkaartjes.be en ook deze collectie voldoet perfect aan die missie.

Al vijf jaar is ons uitgangspunt: Gedaan met die fotocollages, storende lettertypes, overdaad aan roze … Eén knappe foto per zijde, een versterkend grafisch ontwerp en de jongen of het meisje als centrale ster.

Uitzonderlijk in collectie én concept
ditzijnkaartjes.be blijft in de combinatie van haar collectie en concept van communie- en lentefeestkaartjes uitzonderlijk. De ontwerpen breken met de traditionele en – vaak toch wel – kitscherige communie- en lentefeestkaartjes. Ze zijn creatiever, hipper, … en gewoonweg héél mooi.
Dit gecombineerd met de persoonlijke behandeling, maakt ditzijnkaartjes.be bijzonder. De ontwerpen worden immers – wanneer nodig – aangepast aan de foto van de kleine ster. Patronen of figuratieve elementen op het kaartje worden verplaatst, kleuren aangepast, … ditzijnkaartjes.be wil immers het perfecte kaartje voor elk kleine en grote ster!

Collectie kerst- en nieuwjaarskaartjes 2015-2016

november 26, 2015

ditzijnkaartjes.be presenteert trots een nieuwe collectie kerst- en nieuwjaarskaarten te personaliseren met een eigen foto.

Kerst- en nieuwjaarskaarten blinken – op zijn zachtst gezegd –  niet altijd uit in creativiteit en originaliteit. Niet voor niets worden er elk jaar wedstrijden zoals ‘de lelijkste kerstkaart’ georganiseerd. Een recente trend zijn de kaarten die gepersonaliseerd worden met een foto. Er is niet alleen de jaarlijkse confrontatie met lelijke kerstkaarten.  Ook het succes van onze creatieve communiekaarten – ook met foto –  heeft ons vorig jaar overtuigd om met ditzijnkaartjes.be onze eerste echte collectie kerst- en nieuwjaarskaarten te ontwerpen. Tijd voor een nieuwe stijl!

We presenteren je dus graag weer enkele bijzondere ontwerpen. Jouw kaartje zal gegarandeerd opvallen tussen de vele andere!

kerstkaartje Origineel kerstkaartje met foto Origineel kerstkaartje met foto Origineel kerstkaartje met foto Origineel kerstkaartje met foto Origineel kerstkaartje met foto Origineel kerstkaartje met foto Origineel kerstkaartje met foto Origineel kerstkaartje met foto Origineel kerstkaartje met foto Origineel kerstkaartje met foto

Opvallende en creatieve lentefeest- en communiekaartjes 2015

februari 6, 2015

ditzijnkaartjes.be presenteert trots de nieuwe communie- en lentefeestkaartjes. Toffe figuurtjes, gekke motieven, vreemde invloeden … 
Opvallend en creatief is de baseline van ditzijnkaartjes.be en ook deze collectie voldoet perfect aan die leuze.

Een deel van de collectie valt onder de noemer ‘less is more’. Een klein figuurtje, een ferm lettertype, … soms heeft een super toffe foto immers niet veel meer nodig.
Maar tevens kan je  de nieuwste grafische en modetrends terugvinden in de communie- en lentefeestkaartjes: toffe patronen, originele dessins en opvallende kleuren.  De reeks ‘Wild Life’ speelt hier duidelijk in op de grote gekleurde oerwoud-prints die je in heel wat kledij terugvindt dit jaar.

En natuurlijk blijft ook de retro-stijl een topper. De traditionele kever en volkswagenbusje worden zo tof verwerkt in een ontwerp.

Kortom, een heleboel kaartjes zoals je ze nergens anders vindt! En in totaal kan je nu al kiezen uit meer dan honderd creatieve en opvallende ontwerpen.

 

Communiekaartje - lentefeeskaartje - 2015 Communiekaartje - lentefeeskaartje - 2015

Kerstkaartjes in een nieuwe stijl!

november 24, 2014

ditzijnkaartjes.be presenteert trots een nieuwe collectie kerst- en nieuwjaarskaarten te personaliseren met een eigen foto.

Kerst- en nieuwjaarskaarten blinken – op zijn zachtst gezegd –  niet altijd uit in creativiteit en originaliteit. Niet voor niets worden er elk jaar wedstrijden zoals ‘de lelijkste kerstkaart’ georganiseerd. Een recente trend zijn de kaarten die gepersonaliseerd worden met een foto. Er is niet alleen de jaarlijkse confrontatie met lelijke kerstkaarten.  Ook het succes van onze creatieve communiekaarten – ook met foto –  heeft ons overtuigd om met ditzijnkaartjes.be onze eerste echte collectie kerst- en nieuwjaarskaarten te ontwerpen. Tijd voor een nieuwe stijl!
ditzijnkaartjes.be liet de voorbije jaren een frisse wind waaien in het aanbod van communiekaartjes: gedaan met die fotocollages, storende lettertypes en foute kleuren. 
Deze lijn trekt de webwinkel nu door naar de kerst- en nieuwjaarskaartjes. De nieuwe collectie bestaat uit kaartjes te personaliseren met je eigen foto. Maar dus in een nieuwe stijl. De ontwerpen breken met de traditionele kerstbomen en -bollen en het overdadig gebruik van rood en goud. Stijlvol en strak, soms met felle kleurtjes, soms een vleugje retro of met een knipoog  …

Ben je op zoek naar een bijzonder en creatief kaartje? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw kaartje zal gegarandeerd opvallen tussen de vele andere!

 

Kerstkaartje Enjoy Kerstkaartje ENjoy Kerstkaartje fabulous Kerstkaartje ge-vierkant Kerstkaartje gold Kerstkaartje hip Kerstkaartje hip Kerstkaartje in colour Kerstkaartje kerstboompjes Kerstkaartje Kerstman Kerstkaartje mountain Kerstkaartje pixels Kerstkaartje reinere Kerstkaartje rendier Kerstkaartje rendier Kerstkaartje strak Kerstkaartje super Kerstkaartje vintage

 

Toffe kledingwinkels in je buurt voor communie of lentefeest …

februari 25, 2014

Hier vind je alvast enkele adresjes van toffe winkels, waar je onze favoriete kinderkledij kan terugvinden:

ROOM 17
website: www.room17.be
adres: Kerkstraat 17, 9220 Hamme

Like Father, Like Son
website: www.likefatherlikeson.be
adres: Belseledorp 14b, 9111 Belsele

2 x Kadet
website: www.2xkadet.be
adres: Maastrichterstraatstraat 38, 3500 Hasselt

Tante Bab en Ome Jo
website: www.tantebab-omejo.be
adres: Graethempoort 3, 3840 Borgloon

Monsters en Pinguins
website: www.monstersenpinguins.be
adres: Westerloseweg 2c, 2440 Geel

De Luchtballonn
website: www.deluchtballonn.be
adres: Herenstraat 41, 9170 Sint-Gillis-Waas

Prinses op de erwt
website: www.prinsesopdeerwt.be
adres: Graaf Van Egmontstraat 1, 2000 Antwerpen

Bjork
website: www.bjorkweb.be
adres: Gitschotellei 297, 2140 Borgerhout

Bambola
website: www.bambola.be
adres: St.Petrus en Paulusstraat 19a bus4 , 8800 Rumbeke

We pinnen! En eerst kledij voor de meisjes …

februari 21, 2014
atelierassemble.be

atelierassemble.be

Er zijn onttelbare mooie merken voor kinderen.  We hebben het – net als bij onze kaartjes – graag opvallend en creatief. De voorbije jaren hebben we steeds geblogd over onze favoriete communiekledij.

Dit jaar hebben we een account aangemaakt op Pinterest. Daar vind je in een soort van prikborden de foto’s en links naar de tofste t-shirts, hemden, rokjes, kleedjes, … terug.

Hier de rechtstreekse link naar de meisjes: Pinterest meisjes

Kom regelmatig eens terug of volg onze account, want de komende dagen gaan we regelmatig nieuwe stuks ‘pinnen’.

Communiekaartjes en lentefeestkaartjes 2014

februari 10, 2014

We presenteren ook dit jaar een volledig nieuwe collectie communie- en lentefeestkaartjes. Nieuwe kleuren, originele motieven, vreemde achtergronden …
We geven er een opvallende en creatieve lap op en proberen zo trendsetter te blijven in de originele communie- en lentefeestkaartjes.

De collectie heeft vele inspiratiebronnen, maar het algemene uitgangspunt is: recht uit de boekjes! Een communie of lentefeest is toch wel iets bijzonder. Daarom willen we alle kleine sterren als een echt model presenteren. Hippe, grappige, stoere, zachte … kaartjes als een leuk en uniek aandenken aan een super speciale dag.

Ontdek de reeks Cities to be!: De 10 steden, die je volgens the Lonely Planet moet bezoeken in 2014, worden op een speciale manier verwerkt in een kaartje. Vervolgens zetten we onze ‚Geek Bril’ af en doen ons hip ‚Strikje’ uit. We verlaten dus het stadsleven en trekken op safari naar de ‚Big Five’ … voor de wilde communiezieltjes.

Dit jaar zijn we nog meer fan van geometrische figuurtje en stevige kleuren. Tal van driehoekjes en rechthoekjes super leuk gecombineerd, zorgen voor opvallend mooie kaartjes.

Ook de coole skaterboy krijgt dit jaar een uitgelichte plaats in onze collectie: tal van stoere en hippe ontwerpen.

Tenslotte kunnen we nog een deel van de kaartjes onder de noemer ‚Flou Artistique’ plaatsen.  Ontwerpen die het best tot hun recht komen in combinatie met een beetje wazige, vage foto’s. Zacht, sprookjesachtig … voor een lieve prinses maar zeker ook voor de straffe prinsen.

Kortom, een heleboel kaartjes zoals je ze nergens anders vindt!

 

Communiekleedjes 2013: dé jongens II

maart 21, 2013

Na de broeken en shorts presenteren we u graag enkele toffe, coole, …hemdjes. Veel kleurtjes, originele motieven, … Héél veel keuze!

Communiekleedjes 2013: dé jongens I

februari 28, 2013

We hebben de voorbije weken uitgebreid rond liggen neuzen in de vele lente- en zomercollecties voor kinderen. We tonen je graag een kleine selectie van hippe, creatieve, leuke, … kledingstukken van enkele van onze favoriete merken. En hierbij hebben we natuurlijk in de eerste plaats gezocht naar de perfecte communie- of lentefeestkledij. Soms iets duurder, maar ook vaak heel betaalbaar.

We starten graag met enkele leuke broeken en shorts …

De adressen van onze favoriete kledingwinkels waar je bovenstaande merken kan krijgen vind je hier op onze website.

Nieuwe collectie communiekaartjes en lentefeestkaartjes

januari 16, 2013

Trots lanceren we onze nieuwe collectie communie- en lentefeestkaartjes.

Het is het derde jaar dat de we een collectie originele communie- en lentefeestkaartjes voorstellen. Na een goede, maar voorzichtige start in 2011, was 2012 een succesvol jaar. Uit alle hoeken van het land liepen de bestellingen binnen. Ook dit jaar ziet het er veelbelovend uit. De eerste aanvragen verschijnen in de mailbox en dit reeds twee maanden vroeger dan vorig jaar. En met de nieuwe collectie hoopt ditzijnkaartjes.be nog meer zieltjes te winnen!

©  ditzijnkaartjes.be 2009-2018  webdesign by Dots & Colors